Uitverkocht

Neon Glitter Kerstbal (uitverkocht)


DVDJ's Jake van K. + Peter K + DJ's Mark + Jay Pee + Boys Of Summer + Select Game (vintage videopac videogames) + Ping Pong Plezier


Neon Glitter, oftewel de dresscode en sfeer van het Effenaar Kerstbal in twee woorden gevangen! Dit is een kerstbal zoals het hoort: Met glitters en glamour en natuurlijk veel muziek. Het Neon Glitter Kerstbal van de Effenaar is hét begin van een goede kerst! Dus pak je mooiste kleren alvast uit de kast (hint: met een chique uitdossing sla je zeker geen flater deze avond), zet je mooiste kerst-smile op en bereid je voor op een lekker feestje. Dit jaar met een spectaculair decor in beide zalen waar je boven in de grote zaal de leukste 80's en 90's hits hoort en ziet op de videoschermen, terwijl beneden de 70's regeren.

Buiten is het koud, maar binnen bij Neon Glitter zit je er, al dansend natuurlijk, warmpjes bij. De Effenaar pakt natuurlijk weer dik uit met een extra chique aankleding. Waan je in een omgeving met kroonluchters, glitter, glamour, fluweel en een kerstsfeer waarvan je nog maar moet bezien of die tijdens eerste of tweede kerstdag zelf overtroffen kan worden.

In het café een Yacht Rock special met The Boys Of Summer: Vanaf de jaren zeventig werden de hitlijsten overspoeld door muziek zo ‘smooth’, dat een donzen deken nog aanvoelde als een spijkerbed. Bands als The Doobie Brothers, Hall & Oates en Steely Dan creëerden de perfecte soundtrack voor de chamapgnefeesten op de dure boten in de haven  van Maimi.

De muziek kreeg verschillende benamingen: Blue Eyed Soul, Soft rock, Album-oriented rock, Middle of the Road of zelfs Rich White Kids Rock. Maar de term die de lading het beste dekt is Yacht Rock. The Boys Of Summer brengen een ode aan de Yacht Rock en draaien de smoothest tunes van de jaren 70 tot de jaren 90.

DJ’s Miami Tice, Smooth Operator en Han Jammer nemen je mee op een boottocht naar een wereld met azuur blauwe zeeën, smetteloos witte Hugo Boss pakken, pastelkleurige T-shirts, wit gesuikerde glazenranden en Luxaflex die permanent een schaduw op de muur achterlaten.

In het café vind je tevens het enige echte Select Game vintage Videopac videogames museum en ons foyerteam helpt je in hogere kerstsferen zodat je de volgende dag lekker brak aan tafel kunt en je in ieder geval níet kunt zeggen dat jouw kerst slecht is begonnen.