We all Love 80’s & 90’s


Op zaterdag 21 november presenteert Radio Veronica in De Effenaar de volgende editie van WE ALL LOVE 80’s & 90’s. Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80 en


Op zaterdag 21 november presenteert Radio Veronica in De Effenaar de volgende editie van WE ALL LOVE 80’s & 90’s. Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80 en 90 in een stijlvol aangeklede De Effenaar!

WE ALL LOVE 80’S & 90’S neemt je op zaterdag 21 november weer mee terug in de tijd naar de hoogtijdagen van The Pointer Sisters, Kurt Cobain en Ron’s Honeymoonquiz! Terugverlangen naar de muzikale helden van de jaren 80 en 90 hoeft niet meer, ze komen allemaal voorbij in De Effenaar tijdens WE ALL LOVE 80’s & 90’s. Maak de dansvloer onveilig en ga als vanouds uit je dak op ‘Material Girl’ van Madonna, dans op ‘Dancing Queen’ van ABBA en rock met Kiss op ‘I was made for loving you’. De VJ’s van WE ALL LOVE 80’s & 90’s bezorgen je de beste flashbacks naar de tijd waarin je thuisbleef voor Miami Vice en wegzwijmelde bij Titanic met Leonardo Di Caprio. Zoek dus je schoudervullingen op, doe je beenwarmers aan en kom naar De Effenaar!

De Eindhovense editie van WE ALL LOVE 80’s & 90’s vindt elke twee maanden plaats in De Effenaar. Gehuisvest in de binnenstad van Eindhoven biedt De Effenaar als landelijk gewaardeerde club het ideale decor voor een feestelijke avond uit. Tijdens elke editie van WE ALL LOVE 80’s & 90’s nemen de beste DJ’s plaats achter de draaitafels om een super feest te verzorgen met alle danceable hits uit de charts van de jaren 80 en 90. De VJ’s zullen je verrassen met alle legendarische film- en televisiemomenten.

WE ALL LOVE 80’s & 90’s is maandelijks te vinden op diverse locaties in Nederland, waaronder vast in Monza Utrecht, Panama Amsterdam, De Effenaar Eindhoven en Off_Corso Rotterdam. De beste DJ’s draaien de lekkerste danceable hits uit de jaren 80 en 90. Het VJ team neemt je mee terug in de tijd met de meest fantastische retro visuals

Datum              : Zaterdag 21 november 2009
Locatie             : De Effenaar, Dommelstraat 2, Eindhoven
Tijden               : 22:00 – 04:00 uur
Minimumleeftijd  : 18 jaar

Tickets : vvk 10,00 euro (excl. fee), deur 12,50 euro

Presale online: www.wealllove.com
Presale adres: Kassa De Effenaar (Dommelstraat 2 – Eindhoven): Primera (alle winkels in Nederland / zie: www.primera.nl)

Website: www.wealllove.com / www.unomodo.nl / www.effenaar.nl