Sine: Dubstep


Dubstep Gratis toegang voor bezoekers van Delinquent Habits!


Noah D (USA) + Osiris (Subbalicious / Brrrap!) + Gaz (Be, Rotation) + Piro (Sine)


Vanavond kun je in Eindhoven terecht voor een gezonde portie baslijnen! Sine is terug met een avond vol dikke dubstep waardoor de kleine zaal van de Effenaar weer op zijn grondvesten zal trillen.

Noah D
Als headliner van deze avond komt de Amerikaan Noah D speciaal voor zijn “Hypnotic Elements” tour naar Eindhoven. Deze tour staat helemaal in het teken van zijn laatste release (de Hypnotic Elements EP) op het Nederlandse Subway label. Dé tune van deze EP genaamd “Seeeriousss” heeft de laatste maanden wereldwijd bijna iedere dansvloer in vuur en vlam gezet. Dubstep grootgewicht Skream sprak grote woorden over deze track (“this has been killing the dancefloors!”) waardoor we met recht mogen spreken van een dikke hit!

Noah D verdiende eerder al zijn sporen in de drum & bass scene. Door deze ervaring uit het verleden te vermengen met zijn nieuwe liefde voor dubstep weet hij inmiddels als de beste hoe hij een breed publiek moet vermaken. Naast zijn eigen hits is Noah D’s platentas gevuld met exclusieve tunes van alle grote producers uit de scene. Hierdoor kun je tijdens Sine dan ook een lekker diverse set van deze man verwachten. Seeeriousss!

Osiris
Osiris is de man die Dubstep in Nederland uitrolde vanaf dag één. Hij is de oprichter van Dubstep.nl, het Subbalicious label met de bijbehorende feesten en het dubstep fanzine Brrrap! Kortweg een drukke baas en een echte pionier in hart en nieren. Met zijn ruime ervaring als dj, zal hij je mee nemen in zijn persoonlijke rollercoaster aan geluid en je alle kanten laten horen van die toch wel hele lekkere UK underground sounds.

Piro & Gaz
Host van de avond is natuurlijk de Eindhovense dj Piro. Samen met Belgisch talent en organisator van de Rotation avonden in Gent, dj Gaz zal hij de avond wederom in stijl openen.