Rowwen Hèze


Er zullen voor het concert van Rowwen Hèze nog enkele kaarten aan de avondkassa verkrijgbaar zijn. Ondanks het strenge winterweer gaat de show van Rowwen Hèze gewoon door.


+ Ruud van den Boogaard


(foto Michel Porro)

Rowwen Hèze
Een kwart eeuw Rowwen Hèze in 2010! Een zilveren jubileum voor een Nederlandse band die zich in vijfentwintig jaar ontwikkelde tot een vast gegeven binnen het popcircuit in Nederland. In de opmaat naar de jubileumactiviteiten doet de band een clubtour en komen ze ook naar de Effenaar!

Concerten van Rowwen Hèze spelen zich vooral af in feesttenten, in theaters en af en toe ook in een stadion. In 2005/2006 trokken de Limburgers voor het eerst langs de clubs. Daar werden concerten gegeven waar liefhebbers wekenlang naar uitkeken. De band zelf speelde ook graag in concertzalen als de Effenaar.

Rowwen Hèze in de club is: Kort op het publiek, meer interactie en een ontspannen sfeer. Plaats genoeg om rustig te genieten of mee te deinen met klassiekers die speciaal voor de clubs worden bewerkt. Geschikt derhalve voor de echte fan, de geïnteresseerde muziekliefhebber en voor jong en oud!