SOUL DESIGN ‘09


soul, 30+


Een avond in stijl, ongedwongen dansen, proosten en genieten met je 30+ vrienden en de leukste 30+ onbekenden.

Op de laatste vrijdag van de Dutch Design Week organiseert FFFS FEESTEN mede in samenwerking met de Dutch Design Week  in de grote zaal Soul Design ’09.

Het nieuwste en meest swingende feest voor de leukste en gezelligste ‘30’+ vrienden en de leukste ‘30’+ onbekenden. Jij in de dansende spotlights, de beste Dance Classics en Soul hits, verbazing, stijlvolle decoraties, verrassende pakkertjes, heerlijke wijnen en prosecco’s, fladderen met vrienden, de lekkerste bieren, oude vrienden weerzien, met allure feesten, sprankelende champagnes, hangend aan de bar, sofa corners en rokerslounges, verrassende optredens met DJ’s.

Speciale onverwachte optredens zullen jou en je beste vrienden op een andere manier kennis laten maken met design en muziek.

Karakteristiek aan Soul Design is vormgeving van verbazende interieurs, niet verwachte klasse, trendy dranken aangevuld met een keur aan witte en rode wijnen, champagnes, fijne smaakvolle borrelhapjes, stijlvolle bediening en personeel, de beste soul dance classics tot  upbeat-jazz, design, lifestyle en trends.

Tijdens Soul Design ’09 zullen design, beleving en muziek elkaar gaan kruisen om samen tot en totaal vernieuwende en verassende beleving voor bezoeker en artiest te komen. 

DJ`s, muzikanten, designers en top entertainment zullen er voor zorgen dat Soul Design ’09 onvergetelijke  zal worden.

Kaarten á € 25,00( incl. SOME FOOD & FUN excl. DRINKS) zijn vanaf nu verkrijgbaar online en via de diverse verkooppunten.

extra info: mail@FFFS.nl