El Pino & The Volunteers + The Horse Company


Americana / pop / indie Let op: wegens omstandigheden gaat de zaal vanavond om 20:30 uur open in plaats van 19:30 uur. Onze excuses voor het eventuele ongemak.


De twee fijnste Nederlandse Americana-esqe bands samen op een bill, dat belooft sfeervolle avond te worden in de kleine zaal!

Het nieuwe album van El Pino & The Volunteers is afgelopen najaar verschenen en krijgt lovende recensies. Revu betitelde de plaat bijvoorbeeld als 'cd van de week'!
Ook The Horse Company bracht onlangs een geweldige tweede plaat uit en staat te popelen om weer naar Eindhoven af te reizen!

El Pino & The Volunteers
Na een radiostilte van bijna twee jaar zijn de mannen van El Pino & the Volunteers terug met hun tweede langspeler. Op 'The Long-lost Art of Becoming Invisible' zoekt El Pino het avontuur, verschiet van kleur en vindt zichzelf opnieuw uit. Een plaat over anonimiteit & verandering, onderweg zijn, de kroeg, hoop en wanhoop, liefde en (on)eindigheid. Wat ooit begon als een zijproject naast frontman David Pino's punkrock uitspattingen is verworden tot een zelfverzekerde, eersteklas indiepopband!


El Pino & The Volunteers

The Horse Company
Zoals hierboven geschreven: vanavond een dubbelbill van jewelste! De haartjes op je arm gaan recht overeind staan bij sommige songs die dit viertal heeft neergepend op hun album 'Olympus'. De Zwollenaren maken spannende americana met goeie indie-eigenwijsheid. Wilco, Buffalo Tom en zelfs Motorpscyho (ten tijde van 'Let them eat Cake') zijn aardige referenties om je een beetje de goede richting in te duwen. Spannende, mooie songs waar precies op tijd goed wordt gerockt!


The Horse Company