DIO + Flinke Namen


hiphop Let op! De leeftijdsgrens voor deze show is verlaagd tot 14 jaar. Bezoekers onder de 14 jaar krijgen alleen toegang als ze worden begeleid door een volwassene. Er kan om legitimatie gevraagd


+ Gers


DIO
DIO gaat dit jaar als een speer. Eind 2008 lag zijn debuutplaat 'Rock & Roll' (Top Notch) in de winkels, en daar heeft de rapper in 2009 ruimschoots de vruchten van geplukt. De 21-jarige DIO blinkt uit in samenwerking met andere artiesten. Voicst, The Opposites, The Partysquad, Willie Wartaal: allemaal doken ze de studio in met de Amsterdammer. Een van de meest recente collaboraties van DIO ontaardde wederom in een dijk van een hit. 'Baby' (dat hij samen met beatband The Madd maakte) werd een regelrechte kraker. Maar ook in z'n uppie dopt DIO z'n boontjes prima. Dit najaar duikt hij samen met Flinke namen de clubs in. Een combi op basis waarvan je zonder veel risico de volgende voorspelling kunt doen: het dak gaat er geheid af!    

Flinke Namen
Sef, Fit, Murth The Man-O-Script en Flexican. Dat zijn inderdaad vier Flinke Namen, die afzonderlijk van elkaar al een hele waslijst aan prestaties op hun cv hebben staan. Net als DIO opereert dit viertal vanaf Top Notch. Een label dat in Nederland de onbetwiste leider is als het aankomt op afleveren van hiphop-talent. Samen met 'Het is je boy' DIO gaan ze er een lekker Dom en Lomp feestje van maken!   

Benieuwd hoe deze avond er uit komt te zien.. kijk hier maar eens voor een klein voorproefje!