A night with Dr. Lektroluv


Let op! Er zijn nog kaarten aan de avondkassa verkrijgbaar!In de kleine zaal Minstens met: Olene Kadar (Mo's ferry) live, Mulder (Bla Bla) live, Zef Felicien, Rick Lampe,VJ's: Cut & Plak


+ support


Wie gaat er toch schuil achter dat grote groene masker? Iemand die zijn zaakjes goed op orde heeft in ieder geval. Want Dr. Lektroluv is uitgegroeid tot een fenomeen, zoveel is wel duidelijk. Als The Man With The Green Mask ten tonele verschijnt, wordt het één grote heerlijke janboel. De ultradikke electrosets van Lektroluv staan vol verrassingen. Van Jimi Tenor naar Front 242 en van Felix Da Housecat naar Boys Noize: zolang het jou maar aan het dansen krijgt.  

De kleine zaal wordt vanavond gehost door: Minstens.

De breinen achter Einhovens hotte Mono40 avonden komen de Effenaar onveilig maken! Voor een voorproefje van wat zij in hun mars hebben: Check hier. Vanavond nemen zij mee: Olene Kadar (Mo's Ferry) en Mulder (Bla Bla).

Olene Kadar heeft met zijn live set de afgelopen jaren vele harten weten te winnen. De rollende drums en hypnotiserende melodielijnen die hij met elkaar combineert, maakt hem tot de perfecte afsluiter van de avond. Rammen wordt dat!

Mulder komt deze avond het publiek weer wegblazen met zijn funky rollende liveset. Mulder timmert inmiddels flink aan de weg. De ene hit naar de andere verschijnt op het Bla Bla label. Dit wordt een regelrechte dansvloerklapper!