VanVelzen


pop Bij dit concert hebben we de leeftijdsrestrictie omlaag gebracht van 16 naar 14 jaar. Dus als je jonger bent dan 14 mag je enkel onder begeleiding van een volwassene naar binnen.


+ Valerius


VanVelzen komt terug! Na zijn geweldige uitverkochte show in 2007 in de Effenaar mocht een show in Eindhoven deze tour natuurlijk niet ontbreken!

VanVelzen
VanVelzen hoeft inmiddels geen introductie meer. Zijn debuutsingle “Baby Get Higher” denderde de hitparades in. Ook de opvolger “Burn” stond hoog in de lijsten genoteerd. In maart 2007 verscheen zijn debuutalbum ''Unwind'' en kwam uit het niets binnen een week op nummer 1 in de Mega Top 100 albumlijst. Een succesvoller debuut kan deze podiumgrootheid zich niet wensen. In januari 2009 is de nieuwste single 'On My Way' uitgekomen. Het nieuwe nummer komt binnen op plaats 16 in de SinglesTop100 en is de eerste single van het in 2009 verschenen tweede album van VanVelzen (het tweede deel volgt in het najaar).


Valerius

Valerius
De band Valerius is supportact tijdens de tour. Met hun hits ‘She Doesn’t Know’ en ‘Whenever’ vult het opkomende viertal het brede geluid van VanVelzen perfect aan.