Anne Soldaat


pop voorheen Daryll-Ann en Do-The-Undo


+ The Gasoline Brothers


Anne Soldaat
Anne Soldaat; die kennen we nog. Van Do-The-Undo en natuurlijk Daryll-Ann. Nu staat eindelijk zijn eigen naam op het affiche. Dit na de release van het fantastische album 'In Another Life' op Excelsior. Soldaat nam het album in Los Angeles op met de bevriende muzikant Jason Falkner (van Air). Het resultaat is ronduit prachtig te noemen en niet voor niets werd het album hier en daar tot 'cd van de week' gebombardeerd. De songs doen eenzelfde soort lichtje branden als ook Kings of Convenience, The Beach Boys, The Who en ook Steely Dan kunnen aanwakkeren. Zomers, fijnzinnig, levenslustig, soms onheilspellend en ontzettend mooi melodieus. 
Voor de livetour heeft Anne een prima band samengesteld met daarin onder andere Maurits van Westerik (Gem), Matthijs van Duijvenbode (Johan), Marcel van As (Coparck) en Reyer Zwart (Solo, Do-The-Undo). Als dat geen prima basis is voor een mooi concertje, weten wij het ook niet meer!

The Gasoline Brothers
Het Utrechtse The Gasoline Brothers debuteerde onlangs met een (gratis) te downloaden plaat, en dat is een behoorlijk succes! De plaat is inmiddels al meer dan 30.000 keer gedownload.

De muziek van The Gasoline Brothers omschrijven ze zelf alsof Wilco de liedjes van Pavement speelt, ofwel altpoprockspaceamericana.