Indie Disco


Indie Disco is dé clubavond voor je maandelijkse dosis dansbare rockplaten, alternatieve hits en spannende live acts! Gratis toegang als je 3VOOR12Eindhoven presenteert bezoekt!


dj Arnold / Kill All Hipsters + Fol Chen (live) + vj's SchwarzWeide + Kidnap the dj (foyer)


We trappen het nieuwe clubseizoen af met onze maandelijkse Indie Disco. Nieuw seizoen, nieuwe look. Bezoekers van de Indie Disco van mei hebben al een kunnen zien dat de Indie Disco een restyle aan het doormaken is, vanaf september zijn we helemaal fris en vernieuwd!

Het is niet alleen lekker dansen op de platen van dj Arnold in de kleine zaal, maar ook chillen in de foyer, waar we voortaan de meer relaxte nieuwe muziek voorbij zal komen. Waar je in de kleine zaal los gaat op de hits van bijvoorbeeld White Lies, Mando Diao en The Gossip, kun je in de foyer bijkomen en genieten van spannende muziekjes, gebracht door niemand minder dan Kidnap the dj.


Fol Chen

Een live optreden is er van het Amerikaanse Fol Chen. Deze jonge band heeft onlangs een album uitgebracht op het label Asthmatic Kitty van Sufjan Stevens (op het label zitten ook My Brightest Diamond, Castanets en DM Stith). De band komt in september haar melancholische en sferische, maar zeker niet ondansbare indiepop voor het eerst uitproberen op het Europese vasteland.