Karotte's Kitchen


Minimal, Techhouse, Techno


Karotte


Karotte’s Kitchen goes China!
There is a new chef in town! Vergeet Gordon Ramsey of Cas Spijkers, met Karotte in de keuken wordt de maaltijd pas echt tot in de puntjes bereid! Voorgerecht, diner of dessert, chef-kok Karotte draait er zijn hand niet voor om en is van alle wereldkeukens thuis. Op 7 november doet hij de Effenaar in Eindhoven aan om hier uitgebreid Chinees te kokkerellen. Sambal bij?

Wie begin dit jaar in de Rotterdamse WATT present was bij de eerste editie van Karotte’s Kitchen weet dat dit een avond is die je niet mag missen. Weg met het serieuze gedoe! Als ware het de Zweedse kok van de Muppetshow stond Karotte in de tot keuken omgetoverde DJ-booth en hij maakte er een onvergetelijke nacht van. Karotte kookt echter niet met radijsjes of knolselderij maar legt de lekkerste platen van dit moment op de draaitafel!

Vanavond wordt de Effenaar omgetoverd tot ‘Lucky Garden’, de enige Chinees in Nederland met Michelin-ster. Ruim 1200 fijnproevers kunnen de muzikale gerechten keuren die Karotte met veel flair en enthousiasme presenteert. Verwacht echter niet alleen een traktatie voor je oren, maar ook voor je maag. Tijdens de 5-uur set van chefkok Karotte worden namelijk de nodige Chinese culinaire specialiteiten geserveerd.

Karotte leerde al op jonge leeftijd koken en sinds zijn doorbrak in Nederland is hij regelmatig te vinden op de grootste festivals van Nederland. Dit jaar deed hij bijvoorbeeld Awakenings Festival, Welcome to the Future en Mystery Land aan. Publiekslieveling en crowdpleaser; Karotte weet perfect wat hij moet draaien op welk moment en het is niet verwonderlijk dat vrijwel overal waar hij optreedt er dikke rijen voor de deur staan. Evotions en de Effenaar verwachten dan ook een geweldige avond vol Chinees muzikaal vuurwerk, de nodige oriëntaalse sfeerelementen en uiteraard de beste technoplaten van dit moment.