Extrema Outdoor official afterparty


Benny Rodrigues + Sunnery James & Ryan Marciano + La Fuente + Joris Voorn + El-P + Renato Cohen


Extrema, ExtremaMusic en Effenaar slaan de handen ineen om een onvergetelijke editie van Extrema Outdoor waardig af te sluiten met ’s lands vetste clubhouse, diepe techno, techhouse en minimal techno!

In de nacht van 18 juli zal de grote zaal van Effenaar omgedoopt worden tot FutureFunk Room, de kleine zaal wordt een heuse Tech Room. Vanaf 23:00 uur opent de Effenaar haar deuren en het publiek kan tot 04:00 uur doordansen op de klanken van top-dj’s die overdag natuurlijk ook op Extrema Outdoor hebben opgetreden!

Rotterdammer Benny Rodrigues is uitgegroeid tot een van de grootste dj’s die ons land kent. Hij is geliefd om zijn funky (tech-)house, maar Benny maakt ook graag uitstapjes naar minimal en electro house. Op festivals zoals Mysteryland en Sensation White is hij geen onbekende. Zo was hij al eens de afsluitende act op Mysteryland!  Sunnery James & Ryan Marciano waren reeds eerder te zien naast Chuckie op Dirty Dutch en naast Don Diablo. Eén van de succesfactoren van dit duo is dat ze elkaars tegenpolen zijn en daardoor elkaar dus perfect aanvullen met als resultaat een enorme chemische reactie! Job Sweltzer alias La Fuenta draait ruim zeven jaar in de Nederlandse en buitenlandse dancescene. Hij beschrijft zijn muziek als dirty house, electro, electric & latin, dé combinatie om lekker bij uit je dak te gaan. Joris Voorn's nieuwste cd Balance mag er zijn, honderd tracks samengesmolten op twee cd’s. Joris Voorn is over de hele wereld te zien. In Japan is zijn nieuwste album zelfs eerder uitgebracht dan in Nederland. Eindhovenaar EL-P speelt een thuiswedstrijd vanavond. Met zijn herkenbare, stoere geluid en sterke platenkeuze zal het publiek ’t weten. In zijn thuisland Brazilië is Renato Cohen één van de grootste techno producers en dj’s. In 2002 wist de rest van de wereld ook van zijn bestaan dankzij zijn plaat ‘Pontape’, hierna werd hij gelijk getekend bij het label Intec. Zijn nieuwste plaat onder het Sino label is een heerlijke fusion tussen jazz, funk en samba.

Line-up Extrema Outdoor Afterparty:

FutureFunk Room
Benny Rodrigues
Sunnery James & Ryan Marciano
La Fuente

Tech Room
Joris Voorn
EL-P
Renato Cohen