Effenaar Kids: Dirk Scheele


Let op! Vandaag is ook de Marathon Eindhoven. Hierdoor is bereikbaarheid en parkeergelegenheid in het centrum van Eindhoven eventueel enigszins bemoeilijkt. Houd hier rekening mee! Zie www.marathonein


Liedjesbox tour


In de voorstelling de Liedjesbox speelt Dirk Scheele samen met zijn band de leukste liedjes van de succesvolle Volkskrant Liedjesbox. Liedjes over dieren, muziek maken en dansen. Dirk Scheele maakt popmuziek voor peuters en kleuters. Zijn liedjes gaan over alledaagse onderwerpen, met aanstekelijke melodieën die snel meegezongen kunnen worden.

Een echt popconcert voor peuters en kleuters in een echte popzaal.

Naast de bestaande instrumenten wordt er ook muziek gemaakt met onder andere emmers, koektrommels, messen, vorken, elastiekjes en sleutelbossen.

“De muziek van Dirk en de band is knap geconstrueerd. Het is rock’n’roll, met een echte band, met echte instrumenten, echte liedjes dus, popmuziek voor kleuters. Waarbij de instrumenten een eigen rol spelen in het verhaal dat zo’n liedje is.” (Robert van Gijssel, de Volkskrant)

Dirk Scheele is regelmatig te zien met zijn liedjes en televisieprogramma’s op de kinderzenders Nickelodeon en Z@ppelin.