Sinterklaasfeest met V.O.F. De Kunst


V.O.F. de Kunst geeft hun enige twee Sinterklaasshows in de Effenaar!


Sinterklaas is in het land! Sterker nog: over iets minder dan een week is het alweer pakjesavond! Wat is er nu leuker om het Sinterklaasfeest muzikaal te vieren? Dat kan vanmiddag in de Effenaar, waar het één groot Sinterklaasfestijn wordt. En dan ook nog eens met de steengoeie band V.O.F. de Kunst! 
Deze groep rond zanger Nol Havens scoorde in de jaren tachtig een aantal dikke hits. We noemen 'Suzanne' en 'Een kopje koffie', wie kent ze niet? In een later stadium van hun carrière, richtten de bandleden zich op het maken van muziek voor kinderen. Geen flauwe, overcommerciële liedjes, maar echte kinderpop! 
Hun cd 'Sinterklaasfeest met V.O.F. de Kunst' is een werkje dat zowel voor ouders als kinderen zeer goed te verteren is. Maar live gespeeld is de impact van alle liedjes natuurlijk nog veel groter en leuker. De twee concerten die V.O.F. de Kunst vanmiddag in de Effenaar geeft, zijn de enige Sinterklaasconcerten van de band dit jaar! Het wordt een onvergetelijk feestje dat de kinderharten ongetwijfeld vol verwachting zal doen laten kloppen!