Delinquent Habits


hiphop Let op: Wegens tijdplanning van de aansluitende Sine: Dubstep dezelfde avond in de kleine zaal, is het concert van Delinquent Habits een uur vervroegd. De deur zal nu om 19.30 opengaan.


+ Knackeboul + Zwarte Schapen (Fresku & Karimineel)


Delinquent Habits
Delinquent Habits worden vaak een van de grondleggers van de Latino hip hop genoemd. En terecht, want het waren Kemo, Ives en DJ O.G. Style die in 1996 debuteerden met het gelijknamige debuutalbum dat bekend staat om de frisse mix van hiphop, latino funk en melodieuze beats. Met de single ‘Tres Delinquentes’ schopte het zelfs tot een wereldhit. Het album werd overigens geproduceerd door niemand minder dan Sen Dog van Cypress Hill.

Live zijn Delinquent Habits een happening op zich. Dat bewezen ze voor het laatst in 2007 in de Effenaar. Van elke show wordt een compleet feest gebouwd, waarbij de participatie van het publiek een essentieel onderdeel vormt. Zorg dat je vooraan staat, want dit belooft een dikke vette party te worden in Eindhoven!

Zwarte Schapen
Je moet aardig wat in je mars hebben als je met een track als deze naar TopNotch durft te stappen. Fresku, de ene helft van Zwarte Schapen, deed het, en niet zonder resultaat, want hij is inmiddels getekend bij 's-lands grootste hiphop label!
Vanavond zal Fresku met het andere Zwarte Schaap, Karimineel, laten horen waarom ze tot de top van de Eindhovense hiphop behoren!

Knackeboul
Op tijd aanwezig zijn vanavond is ons advies! En wel op je goed te laten opwarmen door Knackeboul, die in twintig minuten zal laten horen hoe Zwitserse hiphop klinkt. Nou ja, als je er iets van kunt verstaan dan!

 

Bezoekers van Delinquent Habits mogen gratis blijven op de aansluitende Sine: Dubstep avond.