Comedy Explosion


comedy


Line-up: Kristel Zweers + Jeroen Pater + Roel C. Verburg + Menno Stam


Vandaag alweer de allereerste editie van het nieuwe seizoen. En wat voor één!

We pakken gelijk goed uit met een dijk van een line up: Kristel Zweers, Jeroen Pater, Roel C. Verburg en Menno Stam geven de aftrap voor een nieuw seizoen tranende ogen van het lachen. Comedy Explosion zorgt er sinds september 2008 weer voor dat je iedere tweede zaterdag van de maand braaf je broodnodige dosis humor weer binnen krijgt.

Kristel Zweers
Laat je niet misleiden door het onschuldige uiterlijk van Kristel, want achter die charmante blauwe ogen schuilt een messcherpe cabaretière die rake uitspraken doet over het moderne leven.
Met haar nieuwe programma ‘Ruig’  trekt ze recht wat krom is en krom wat recht is. Over Kristels vorige werk wordt alleen maar met lof gesproken, dus dat belooft wat te worden.

Jeroen Pater
Als je hem nog nooit op de planken hebt gezien dan lijkt Jeroen het type cabaretier die gaat voor gemakkelijke one-liners, maar  de kenners weten al dat er veel meer diepgang in hem schuilt dan op het eerste gezicht duidelijk te zien is. Jeroen is de stabiele vaste waarde in de Comedy Explosion line up. Pikant detail: zijn programma over drugs ging zelfs BNN te ver om uit te zenden..

Roel C. Verburg
Roel is een entertainer met veel unieke talenten. Zo kan hij niet alleen urenlang moeiteloos achterstevoren praten, maar ook een gitaar bespelen op zijn rug. Daarnaast deed hij ook mee aan het TV programma van Jeroen Pater over drugs.
Roel zoekt altijd de grens op met zijn experimentele humor en is een solide comedian die het publiek bespeelt alsof hij op het podium geboren is.

Menno Stam
Menno staat garant voor een overdosis aan relativeringsvermogen. Hij is kritisch, maakt vertellen een beleving en beschikt over een gezonde dosis zelfspot. Tevens is hij de trotse bezitter van een derdehands halfbloed siamees en een roestige klassieke auto.