We Have Band


We Have Band klinkt alsof Hot Chip in de keuken staat met Bloc Party! Na We Have Band lekker blijven hangen voor de Indie Disco!


+ Dearworld


We Have Band
Zin in een lekker concertje? Hoppatee! We Have Band is vanavond ongetwijfeld de lesser van die dorst! 'We Have Band klinkt alsof Hot Chip in de keuken staat met Bloc Party', schrijven we boven vol enthousiasme. In de blender rouleren namelijk heerlijk opzwepende melodieën, op de snijplank worden heerlijke drumpartijen 'gechopt', en op het fornuis pruttelt een lekker stoofpotje van electronica en doeltreffende bassen. Maar niet alleen Hot Chip en Bloc Party staan in de keuken, ook !!!, LCD Soundsystem, Friendly Fires, Talking Heads, Fischerspooner en The Ting Tings lijken aan te schuiven tijdens het menu.

We Have Band maakt heerlijk frisse indie electrorock. In de Britse media is het drietal momenteel helemaal de bom. En reken maar dat het projectiel ook hier gaat inslaan!

Na het concert van We Have Band kun je lekker in de Effenaar blijven hangen voor de Indie Disco, waar Club Rascal je zal verwennen met de beste indie en alternatieve hits!

Dearworld
Dearworld is een nieuwe electro-rock band uit Oss, Utrecht en Tilburg. Het kwartet heeft al twee keer live opgetreden bij 3FM en speelde onlangs op Solar festival als next best band. Niet zonder reden, want Dearworld is een veelbelovende band die er een eigenzinnige mix op na houdt, geïnspireerd door grote namen als Soulwax, Radiohead en Trentemoller. Dat ze talent hebben is duidelijk, dus kom Dearworld zien.