Moke


Moke komt terug met nieuw album!


+ Rigby


Inmiddels is het alweer 2 jaar geleden dat het zeer succesvolle debuutalbum 'Shorland' van Moke verscheen. Het album bracht de band in Nederland een oneindige aantal optredens in clubs, op festivals en op radio en tv. Bekijk hier de 3fm spot.

Als klap op de vuurpijl tourde band vanaf oktober 2008 ook door heel Europa als voorprogramma van diverse grote internationale acts ( Paul Weller, Keane, Amy McDonald, Razorlight), uiteindelijk resulterend in een release op het Universal label in Duitsland en een succesvolle eerste clubtour aldaar.

Maar nu is het tijd voor nieuw Moke materiaal!

Vanaf 1 juni zal de band in  de befaamde Brusselse ICP- studio's gaan werken aan de langverwachte opvolger van 'Shorland', later die maand vindt de eindmix plaats. Vroeg in het najaar verschijnt het tweede album van Moke en zal die release vergezeld gaan van een uitgebreide clubtour. Uiteraard zal de band ook de Effenaar weer aandoen!

Als support neemt Moke de jonge talentvolle band Rigby mee, dit jaar huisband bij De Wereld Draait Door en volop te horen op onder meer 3FM.