Afgelast

Indie Disco: o.a. Roxy Cottontail (afgelast)


Wegens organisatorische omstandigheden is de Indie Disco van 6 juni helaas afgelast. De volgende Indie Disco vindt plaats op 5 september. Hopelijk zien we je daar!


Roxy Cottontail + dj's & vj's and more tba!


Indie Disco is dé maandelijkse uitgaansavond in de Effenaar als je houdt van alternatieve hits, dansbare rockers, wave en indie. Gewoon goeie muziek en een boel gezelligheid!

Roxy Cottontail
Vanavond wordt je gegarandeerd verrast door deze blonde Amerikaanse dame, die de boel eens flink op stelten komt zetten. Roxy is een maf mens die het voor elkaar krijgt om een hiphop vibe te creeren met het draaien van Blondie, of al rappend de tofste new wave en electroclashics tot een uberhip level te brengen. Zelf noemt ze haar stijl Disco Nursery Rap. Die hadden we nog niet gehoord he? Het is een fijne mix van indie hits, soul, reggae, rock en electro...nogal breed dus!


Roxy Cottontail

In thuisland VS is ze momenteel dé jetset dj. Geen celeb-verjaardagsfeestje zonder Roxy! Ook is ze nauw betrokken geweest bij de carriereopbouw van onder meer Diplo en Low Budget, om maar wat te noemen.

Ze zal vanavond een twee uur set komen doen tijdens de Indie Disco. Voor wat voorproefjes moet je haar eens youtuben. Zie hier voor een korte introductie met de blondine.

Wie er verder draaien deze Indie Disco wordt spoedig bekend gemaakt. In ieder geval zullen huis-vj's Schwarzwald & Herteweide van de partij zijn. Eveneens zullen er weer diverse randprogramma's zijn, evenals de chillfoyer.