Treetz


Billy the Klit + Irwan + Flava + MC Iceman


De lente heeft al een tijdje haar intrede gemaakt en als ode aan het lentegevoel, waarbij bloemetjes, bijtjes en euforische sferen de boventoon voeren, hebben wij op de vrijdag  vóór Pinksteren, een vertrouwde Treetz editie van formaat. En deze keer in de poptempel van Eindhoven; De Effenaar.  Eindelijk is het weer tijd voor Nederland’s best lopende eclectic concept, om op vrijdag 29 mei in de Lichtstad de aftrap van Pinksteren te verzorgen. 

Tijdens deze ‘Pink Spring Edition’ worden de fijne eclectische klanken bereid door Irwan, Flava en Saber. Onder begeleiding van onze goedlachse MC Iceman, kent deze editie alle elementen van een kwalitatief hoogstaande Treetz-avond. Als gast dj komt  Billy the Klit langs om te laten zien uit welk eclectic hout hij gesneden is.

Treetz is fashion! En daarom heeft het fashion label KILLAH, Treetz als platform gekozen om een greep uit de nieuwe collectie te laten zien. Dit gebeurt door middel van een over  the top ‘KILLAH Catwalk Show’. De show word gelopen door onze Treetz-Killah-Girls. Check de website om kennis met ze te maken. Alsof dit nog niet genoeg is, bouwen we ook nog een feestje op de bühne, Treetz columniste/fashionista Manoe viert namelijk haar verjaardag.

Na onze geslaagde CD-release party blijft de Treetz CD, gemixt en gecompileerd door DJ Irwan, natuurlijk gewoon verkrijgbaar, bij onze infostand.