Afgelast

Waylon & live band (verplaatst naar 23 oktober)


Let op: dit concert is verplaatst naar 23 oktober. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum.


+ support


Na aanvankelijk te beginnen als drummer wordt al op vroege leeftijd duidelijk dat zingen Waylon’s bestemming is en muziek zijn lust en leven.

Waylon’s carrière neemt een vlucht wanneer hij via producent Joey Balin de mogelijkheid krijgt om in Amerika op als zanger op te treden met zijn idool Waylon Jennings. Na een tour van een jaar en het plotselinge overlijden van Jennings keert Waylon met een wereld aan ervaring rijker terug naar Nederland.

In Nederland zet Waylon diverse projecten en bands in het popcircuit op. Mede hierdoor ontwikkeld hij zijn eigen divers gekleurde sound. Na een weergaloze auditie voor- en de finale van het televisieprogramma “Holland's Got Talent” ligt de weg open om van deze hype in Nederland flink te profiteren. Hij grijpt echter de kans om bij de Kensaltown Studio’s in Londen zijn muzikale droom te laten uitkomen. Met het team dat verantwoordelijk is voor meerdere internationale successen (als James Morisson en Jason Mraz) wordt een uniek en mede door hemzelf geschreven album van grote internationale klasse geproduceerd.