Latin Brutality


Latin meets Electro


Copyright (UK) + Steve Aoki (USA) + Real El Canario + Sann Diego + Yamani & Mirwais + Jamie Fanatic + Rawendz + Jack Lesl


Het is inmiddels 3 jaar geleden dat Latin Brutality is begonnen met het samensmelten van Dirty latin house en Raw Electro. Nog nooit waren deze twee stijlen met elkaar gecombineerd. Het succes spreekt voor zich ! Latin Meets Electro is wat Latin Brutality nog steeds uitademt. Latin Brutality 16 mei zal een speciale editie zijn van deze twee stijlen. Natuurlijk hadden we altijd al Electro helden te gast. Alleen hebben we dit keer een leuke verrassing voor jullie uit THE USA!

Ontmoet Steve Aoki, iemand die wel van een feestje houdt, hij is Asian-American, woont in Hollywood, waar zijn Dim Mak label regelmatig roemruchtige feestjes geeft. Het is dan ook een hele eer dat zijn optreden in de Effenaar het einde van zijn Dim Mak Tour is. Steve Aoki heeft zich een cultstatus aangemeten in het Electro house circuit. Hij staat vooral bekend om zijn mixjes waarin hij obscure indie- en punkrock gebruikt met Electro als rode draad.

Daarnaast hebben we ook onze graag geziene helden uit de Latin house scene, niemand minder dan het duo Copyright (Defected UK ). Zij zullen er mede voor zorgen dat 16 mei een onvergetelijke avond gaat worden!