George Clinton & Parliament Funkadelic


exclusieve George Clinton platenhoezen expo in ons café-restaurant


+ dj Correy Kings (B-Boppin')


Het grootste funkspektakel ter wereld komt naar de Effenaar! George Clinton en zijn gigantische aanhang Parliament Funkadelic staan garant voor een avondvullend schouwspel waarbij vier letters centraal staan: F. U. N. en K. FUNK!
De kleurrijke Clinton is het grote meesterbrein achter P-funk: een energieke vorm van funk met heerlijke baslijnen, een steady groove, sprankelende blazers en natuurlijk de onmisbare aanwezigheid van Clinton himself. Muziek die liefhebbers van James Brown, Prince en Sly Stone zeker op prijs zullen stellen.
De nu 68-jarige Clinton funkt er al op los vanaf het begin van de jaren zeventig. Hij zwengelt de beweging sindsdien gedreven aan. Dit niet zonder de nodige poeha op het podium.
Uit de stal van Clinton en Parliament Funkadelic is een grote schare topmuzikanten opgestaan. Zoals Maceo Parker, Bootsy Collins en (de in 1992 overleden) Eddie Hazel, om er maar een paar te noemen. 
Anno 2009 geeft Clinton nog altijd shows die je urenlang meevoeren in de wereld van de funk. Met een hele stal topmuzikanten in zijn kielzog zorgt Rock 'n Roll Hall of Famer Clinton voor een swingende vibe die na het concert nog lang zal nadenderen!