Vive La Fête


+ Ravage! Ravage! + The Longmen


Vive La Fête
Het zijn geen onbekenden voor de Effenaar: Vive La Fête. Telkens als de band rond geliefden Els Pynoo en Danny Mommens een bezoekje bracht aan Eindhoven, draaide het uit op een festijn dat de bandnaam met dikke strepen onderlijnde: Leve Het Feest! Ook deze zaterdag in mei belooft het weer een prettig avondje electropop met onze Vlaamse vrienden te worden. Vive La Fête laveert tussen kunst en kitsch, arrogantie en humor, tussen een knipoog en een bloedserieuze attitude. Onder een tapijt van opstuwende beats en doeltreffende gitaarlijnen kirt Pynoo alsof het een lust is. Sexy, verleidelijk en gruwelijk dansbaar. Alsof Debbie Harry, Serge Gainsbourg en Fischerspooner er samen een heerlijk heigend hoogtepunt van maken!

Ravage! Ravage!
Ravage! Ravage! wordt ook wel het kleinkind van Pet Shop Boys, Marc Almond en Divine genoemd. De spijker op de kop. Ook de parallellen met Vive La Fête zijn hoorbaar. Dit Nederlandse drietal maakt energieke electropop en rock met een duister maar zeer dansbaar randje!

The Longmen
The Longmen is het super intense samenwerkingsverband tussen DJ Hank Long en Dj U-man. Deze twee enthousiaste stuiterballen van dj’s vonden in elkaar de ideale muzikale partner voor hun denderende back-to-back mix van indie dance en knetterende electro.
Denk aan de veste tracks van The Proxy, BENI, Sebastian, Zombie Nation, Mr Oizo, Headman, Shadow Dancer, Yuksek, In Flagranti, Crystal Castles, en twee enthousiast springende mannen achter de decks. The Longmen verzorgt vandaag de knatterende Electroclashics-afterparty na de show van VLF. Met je kaartje voor Vive La Fête mag je lekker blijven hangen voor deze dikke afterparty!