ICON dnb feat. LTJ Bukem


Drum n Bass


LTJ Bukem + MC Conrad + Furney + Nymfo + Proxima + DMC


LTJ Bukem
ICON dnb heeft weer een hele grote vis gevangen. Deze keer met de naam LTJ Bukem. Een dj die zo thuispast in een rijtje met Goldie en Roni Size, twee andere giganten van het genre. Bukem is een van de grondleggers van de drum 'n bass en komt een set om van te smullen draaien in de Effenaar. 
Al aan het begin van de jaren negentig staat LTJ Bukem aan de wieg van drum 'n bass. Hij is een van de eersten die jazzy klanken introduceerde in de drum 'bass. En met succes. 'Intelligent drum 'n bass' is het stempel dat vaak op de muziek van Bukem wordt geplakt. Een stempel dat wil zeggen dat het niet alleen lekker dansen is op de klanken van de Brit, maar dat er ondershuids ook superveel spannende dingen gebeuren. De laatste jaren draait Bukem, die ook baas is van het baanbrekende label Good Looking Records, een tikkie harder dan we van de beginjaren gewend zijn. En dit alles wordt dan ook nog eens opgezweept door zijn vaste makker MC Conrad. Voeten van de vloer dus!

Furney
Een van de heetste talenten van LTJ Bukem's label Good Looking Records is Furney. Deze Brit draait drum 'n bass waarop het heerlijk wegtrippen en dromen is. Hij geeft een frisse draai aan die typische Good Looking-stijl. Diepe klanken, verrassende grooves en een aanstekende energie!

Nymfo + Proxima + DMC
Gastheren van ICON dnb zijn Nymfo, Proxima en DMC. Altijd paraat met de beste, nieuwste en meest opvallende dnb-platen!