Uitverkocht

Kyteman's Hiphop Orkest + DIO = UITVERKOCHT


Een kaartje voor dit concert geeft tevens toegang tot het Koninginnenachtfestival in de grote en kleine zaal!


+ dj Correy Kings (B-Boppin')


 

Kyteman uitverkocht! Kaarten voor de nacht nog beschikbaar.

Het concert van Kyteman is uitverkocht. Voor het Koninginnenacht festival dat na het concert begint zijn nog wel voldoende kaarten beschikbaar.

Wij verwachten echter dat ook het Koninginnenacht festival razendsnel zal uitverkopen. Wij raden dan ook aan hiervoor kaarten in de voorverkoop te kopen.

Na afloop van het concert van Kyteman (circa 23:00) zullen er extra kaarten beschikbaar komen zodra concert bezoekers de Effenaar verlaten.Vanaf 23:00 uur hebben de eerste 400 Konginnenacht festival bezoekers direct toegang tot het festival. Daarna gaat de deur 1 op 1. Één er uit is één er in.

Wil je niets missen? Koop dan een kaart in de voorverkoop en kom op tijd!Lees hier meer over het Koninginnenacht festival.

 

Eén van de meest opwindende Nederlandse live acts (Kyteman), een fijne stuiterende radiohit (DIO) én een Koninginnenachtfestival: een gouden combinatie, dachten wij zo!

Kyteman's Hiphop Orkest
Dé grote sensatie op Noorderslag dit jaar was Kyteman’s Hiphop Orkest. Twaalf muzikanten (van drummers en blazers tot een heus strijkkwartet) en acht mc’s aangevoerd en gedirigeerd door de 21-jarige Colin Benders gaven een werkelijk fenomenaal optreden. Dit Beukorkest van de hiphop is overweldigend, energiek, explosief maar ook fluisterend.
Op de dag dat de toen 18-jarige Colin Benders zijn kamer in Utrecht-Overvecht betrok, startte hij met werken aan zijn debuutalbum. In de tussentijd stond hij op het podium met o.a. Relax, Krezip, Voicst en C-Mon & Kypski. In februari ligt zijn debuutalbum 'The Hermit Sessions' dan eindelijk in de winkels. Het was het wachten meer dan waard. De plaat is niks minder dan een meesterwerk en hiphoprevelatie.

De muziek van het album krijgt op het podium een spectaculair vervolg. Kyteman’s Hiphop Orkest is namelijk uitgegroeid tot een monsterproject. Was het eerst slechts Colin Benders, die 'The Hermit Sessions' zelf volledig inspeelde en produceerde, live is zijn hiphop orkest uitgegroeid tot een band van twaalf muzikanten en acht mc’s. Kyteman dirigeert zijn orkest met vaste hand en hoge hoed, zonder dat zijn trompetspel hieronder lijdt. Vol energie trapt hij het Koninginnenacht festival af op een manier die je nog lang zal heugen!

Kyteman’s Hiphop Orkest is een productie van productiehuis ON.

 

Dio
Dio
is een jonge, frisse, gewaagde mc die je kent van gastcoupletten op de hits 'Dom, Lomp & Famous' van The Opposites en 'Stuk' van The Partysquad en natuurlijk zijn eigen hit 'Tijdmachine'.  Naast de hitsingles waar Dio op te horen is, geniet dit 20-jarige talent een uitmuntende live reputatie. Zo stond hij in de finale van de Grolsch Grote Prijs 2008, tourt hij intensief mee met The Opposites. Stijl is voor de vocale duizendpoot minder belangrijk dan kwaliteit, hij stuitert graag heen en weer tussen verschillende stijlen met als eindbestemming het ultieme live feestje.

Na dit concert kun je in de Effenaar tot in de kleine uurtjes blijven hangen voor het Koninginnenachtfestival. Lees hier meer over het festival!