Cross-Linx Afterparty: o.a. A Brand + Balthazar


Locatie: Effenaar kleine zaal


A Brand + Balthazar + dj Onze Jos (Plein79) & vj's Schwartzwald & Herteweide


Cross-Linx 2009 staat in het teken van film(ische) muziek. Maar stiekem ook een beetje in het teken van Belgen. Want laten we eerlijk zijn, met een bijzondere productie van Zita Swoon en MusicMining optredens van Yuko en Wixel zijn onze zuiderburen rijk vertegenwoordigd.

Dit gegeven inspireerde Cross-Linx om voor de afterparty twee up and coming Belgische dansbare rockbands te strikken. Dit alles gegoten in een filmisch aangekleed feestje. De dj draait de laatste alternatieve en dansbare rockhits en de vj’s zorgen voor toffe beelden.

Naast het Cross-linx ticket zijn er ook speciale tickets voor enkel de afterparty verkrijgbaar. Klik hier voor meer info over Cross-Linx.
 
A Brand
Dat A Brand de categorie belofte inmiddels al wel voorbij is, blijkt ook uit de recensie van Live XS over het optreden op Eurosonic onlangs. “We horen een erg professionele band, prachtige meerstemmigheid, sterke songs, heerlijke drive, een set die dendert met een rotvaart. Het begint met Hammerhead en het houdt pas een uur later weer op…geslaagd met grote onderscheiding”.

Balthazar
Waar A brand het zoekt in meerstemmige rock, verrast Balthazar met minstens zo’n aanstekelijke songs, weliswaar een tikje dansbaarder verpakt. De heren hebben nog geen plaat om mee te pronken, maar mochten in eigen land al veel mooie zalen en festivals aan doen als Dour en Marktrock. En wie pronkt er nog met een plaat tegenwoordig, als je al je hits ook gewoon op je MySpace kunt zetten? Check ze daar dus alvast!