Hotel Mockba


Eenheidsworst presenteert: Hotel Mockba!


Dj's lustige lola und Weltschmerz + Pleereef met looloo, pipi, uri noir & didier partypooper + Vj's schwarzwald & Herteweide + Russisch Turnteam Flik-Flak


De tweede editie van het onguurste feest van Eindhoven komt er weer aan! Eenheidsworst zet de schmützige lobby van Hotel Mockba op 6 maart op in de Effenaar.

Besnorde mannen in vieze wifebeaters, dronken kozakken en van steroïden gemuteerde Oekrainse acrobaten zullen vertoeven in de hotelbar. Een donker zweterig feest met wie anders dan de beste beatdistributeurs van den lande; Lustige Lola und Weltschmerz! De crew van de PleeReef zorgt dit keer voor het ontsmetten van ieders mondflora en fauna met de motor van het oostblok, wodka. Het openingsbal is dit keer een Dansant Toilette en in handen van de PleeReef dj's Uri Noir  & Didier PartyPooper. De Roemeense elastieken schonen van turnteam de FlikFlak maken ook weer hun opwachting ter vermaak van het hardwerkende arbeidersvolk. En VJ's Schwarzwald en Herteweide zijn ook nu weer onze onmisbare 'cherry on top'!

Dus kom allen, kom vroeg en ga hard!!!