Cybergothic Syndrome: Dark Underground Tour 2009


The Peoples Republic Of Europe + Ravage! Ravage! + NG-Pro + XMH + DJ X-X-XTHE PEOPLES REPUBLIC OF EUROPE

http://www.tproe.com
http://www.myspace.com/thepeoplesrepublicofeurope

Rhytmnic industrial/Industrial dance

tPROE is begonnen op 24 juni 2000. Eerst als darkambient project, maar al snel veranderde de muziek naar industrial techno/dance. Na een vijftal demo albums begon tPROE CDs te releasen in eigen beheer, en vanaf dat moment begon de band internationaal opzien te baren. Op deze manier bracht tPROE 4 albums uit, en scoorde in de vorm van tracks als "Antiglobalist". "FSM" en "Kraft durch krieg" internationale clubhits in de industrial/EBM/Techno scene. In januari 2008 tekende de band bij het Amerikaanse label Vendetta music, en bracht daar hun vijfde album "Singularity" uit. In Maart 2009 verschijnt daar het 6de album "Babylon". tPROE heeft al regelmatig opgetreden in binnen en buitenland, en heeft ook het voorprogramma verzorgd van bekende acts als Alec Empire, Winterkalte en Tactical sekt.

 


RAVAGE! RAVAGE!

http://www.ravageravage.com
http://www.myspace.com/ravageravage

Twisted Electrorock / Rave Noir / Indie Electropop

Ravage! Ravage! is een band die “Glass Candy eet" en "zich kleedt in fluorescerend zwart", aldus hun MySpace. Het ene in het skinny jeans gestoken been in de (vroege) jaren '80 (Soft Cell, John Foxx, Depeche
Mode), het andere ferm in de jaren nu (Ed Banger, Modular, Kitsuné). Ze waren al eens VPRO's Hollandse Nieuwe, traden al eens op in Londen, Berlijn en voor TMF. Sinds begin dit jaar is hun eccentrieke rave-noir show ook regelmatig te zien op de Nederlandse clubpodia (Tivoli, Paard van Troje, Westergasfabriek).

 


XMH

http://www.xmh-music.nl
http://www.myspace.com/xmh

Darkelectro / EBM

XMH speelde de afgelopen drie jaar elk jaar weer tijdens SUMMER DARKNESS in Utrecht en heeft daarmee bewezen dat ze momenteel een van de meest populaire Darkelectro / EBM acts in nederland zijn. XMH bracht in 2005 hun debut ep "Life" uit die meteen maar liefst 6 maanden in de Dutch Underground Charts stond. In de zomer van 2007 werd hun debut album "Time to Play" uitgebracht en in 2009 wordt de opvolger verwacht getiteld "WasteD". Inmiddels speelde XMH al samen met bands als Combichrist, Clan of Xymox, Das Ich, Grendel, Funker Vogt, Cruxshadows en nog vele andere acts.


 


NG-PRO

http://www.ng-pro.com
http://www.myspace.com/ngpro

Electro(pop) / Electro Industrial

NG-Pro is in januari 2000 opgericht in Veenendaal en sinds dien brengen zij regelmatig releases uit in eigen beheer. Afgelopen zomer werd hun nieuwste album "The Place to Be" voor het eerst gepresenteerd tijdens SUMMER DARKNESS en dit nieuwe album maakt erg veel indruk. Zoveel indruk dat er nu gekeken wordt door verschillende labels om dit album op nieuw uit te gaan brengen wereldwijd. NG-Pro is vooral bekend door hun sterke live shows, waarbij de energie van het podium over springt op het publiek. Zo zorgen zij er altijd voor dat de zaal helemaal los komt. De afgelopen jaren hebben zij al diverse grote clubs in nederland gespeeld, zoals 013, Paradiso, Effenaar, Tivoli, P60, Baroeg, Patronaat en vele andere clubs. In april 2009 wordt de (re)release van hun laatste album verwacht.