Candy Dulfer & Band


Voordat CANDY DULFER weer voor concerten naar het buitenland vertrekt, is ze in april in Nederland te zien en te horen tijdens een korte clubtour. Van 16 t/m 24 april geeft ze zes concerten verspreid door heel Nederland. Zoals haar fans gewend zijn wordt ze daarbij begeleid door een band met louter toptalent, waaronder de Amerikaanse muzikanten Kirk A. Johnson (drums) en Chance Howard (zang / toetsen), beide voormalig bandleden van Prince.

Candy Dulfer tourt sinds begin jaren negentig over de hele wereld en is mateloos populair in landen als Japan en de Verenigde Staten. Wereldwijd verkocht ze ruim 2.5 miljoen albums en haar single ‘L.A. Citylights’, afkomstig van haar recente CD ‘Candy Store’, stond wekenlang op nummer 1 in de Amerikaanse airplay chart.
In 2008 ontving ze een Gouden Harp voor haar bijzondere bijdragen aan de muziek in Nederland, speelde ze op grote festivals en in clubs in de USA, Japan en heel Europa, en trad ze voor het eerst op in Zuid-Afrika. Daarnaast was ze te gast bij Lionel Richie tijdens zijn spectaculaire ‘Symphonica in Rosso’ concerten in het Gelredome. Ook is ze regelmatig te zien als tafeldame in ‘De Wereld Draait Door’.

CANDY DULFER & BAND
NL TOUR -APRIL 2009

Candy Dulfer -sax, zang
Ulco Bed -gitaar
Kirk A. Johnson -drums
Chance Howard -toetsen, zang
Ronald Kool-toetsen 
Leona -zang
Manuel Hugas-bas
Jan van Duikeren-trompet