ICON dnb feat. Break


Drum n Bass The Upbeats vervangen Bulletproof


Break + The Upbeats + Black Sun Empire + MC Verse + Nymfo + Proxima


Break
De heetste drum and bass hoor je nog altijd bij ICON dnb. Met vanavond ‘king of the rollers’ Break!
Break is een muzikale gast die op jonge leeftijd piano en drums leert spelen. Op 14-jarige leeftijd debuteert hij al als dj en laat al snel een vet jazzy en funky geluid horen. Zijn geluid is fris, maar heftig. Melodieus én diep. Hij bracht al een karrevracht releases uit via gerenommeerde labels als East Side, Fuze, Commercial Suicide, Quarantine, Critical, Invaderz, Metalheadz en tegenwoordig via DNAudio. Met Break heeft ICON dnb niks minder dan een absolute topper gestrikt die zijn alom bewonderde skills in volle glorie gaat droppen in de Effenaar!

The Upbeats
The Upbeats worden ook wel 'de toekomst van drum 'n bass' genoemd. Dit producersduo uit Nieuw-Zeeland staat bekend om hun enorm energieke, cutting-edge, ultravette sets. Maar van tijd tot tijd zijn hun klanken ook enorm sfeervol en duister. Ze brachten onder meer releases uit via Virus Recordings (Ed Rush/Optical) en reizen eigenlijk nonstop de globe rond. In vier dagen tijd staan ze in april bijvoorbeeld in Porto, Londen, Moskou en Tokyo.....en in Eindhoven natuurlijk!

Black Sun Empire
Het Utrechtse Black Sun Empire draait al een hele poos mee in de (inter)nationale drum 'n bass scene. Darkstep en neurofunk zijn de specialismes van deze heren die een imposante reeks releases op hun naam hebben staan. Met hun kille, beukende drum 'n bass walsten ze al menig dnb-feestje plat. ICON's next!

Nymfo + Proxima
Tja, wat zou een ICON dnb-avond zijn zónder residents Nymfo en Proxima? Deze heren trekken de ICON-kar al een tijdje met verve en leggen hun vetste beats ook vanavond aan je voor!