Boris


pop / soul / rock


+ Valerius


Boris
Behoeft-ie nog introductie? Nee toch? Maar misschien is een dikke update wel op zijn plek. Want Boris' nieuwste album 'Live My Life' is zijn beste tot nu toe. "Persoonlijker, rauwer en meer 'in your face'", aldus de man met de gouden strot zelf. De plaat ademt vurige soul en funk die hij ook overtuigend naar het podium weet te vertalen. In de nieuwe songs van Boris hoor je nog altijd de invloed van grootheden als Michael Jackson, Prince, Otis Redding, Marvin Gaye, Donny Hathaway en Sly And The Family Stone. Maar ook zijn eigen signatuur is middels zijn wereldstem herkenbaar uit duizenden.
Boris heeft inmiddels een nieuwe band om zich heen verzameld, bestaande uit Marcus Machado (gitaar), Leon Taihhuttu (bas), Satindra Kalpoe (ex-Anouk en ex-Relax, drums) en Leond den Engelsen (keyboards). Met dit dreamteam komt Boris de Effenaar laten horen hoe levend de soul anno 2009 is!  

Valerius

Valerius won al een aantal prijzen in het live circuit als veel belovende nieuwe act en in 2007 werden ze verkozen tot serious talent bij 3fm. Ook TMF omarmde de heren en werd de band verkozen tot nieuwe Kweekvijver act. 'She Doesn't Know' is de titel van de debuutsingle van deze Amsterdamse pop/rockband!