Racoon


+ Cool Genius


Dat de fervente zoektocht van Racoon naar Ultieme Liedjes niet op hield na het succes van 'Another Day' (uit 2005), blijkt al bij de eerste noten van het nieuwe en vierde album van het gezelschap. 'Before You Leave' is meteen in alle opzichten een bijzonder hoofdstuk én hoogtepunt. Zo is er voor het eerst op een Racoon-album geen elektrische gitaar te ontdekken. De vier Zeeuwen hebben zich volledig geconcentreerd op datgene waar ze het beste in zijn: de mooiste akoestische popliedjes maken. Zonder tierelantijnen en  overbodige opsmuk: eenvoud is kracht, less is more…

Maak je eigen videoclip in ons aller Eindhoven voor de nieuwe Racoon-single ‘My Town’

De nieuwe single van Racoon heet ‘My Town’, een van de meest aanstekelijke up-tempo nummers van het laatste album ‘Before You Leave’. Deze single zal in het voorjaar van 2009 uitkomen. Jij als fan, kan je steentje bijdragen om van deze videoclip iets leuks en origineels te maken door zelf een ‘MyTown’ filmpje in te sturen.

Wat moet je doen? Draai je eigen clip, met als thema Eindhoven / ‘My Town’. Doe dit bij voorkeur met een DV-camera, anders met je GSM of een andere videocamera. Wij willen JOU zien in JOUW stad Eindhoven, waar je trots op bent! Playbackend door de straat, in je favoriete kroeg of in het politiebureau, op Stratumseind alleen of met je vrienden....Waar of hoe dan ook!!!.... Of bedenk zelf een ontzettend creatieve bijdrage! Let op:maak een clipje van het hele nummer,niet alleen het refrein! Vervolgens moet je je creatie uploaden via YouTube. De manier om jouw Eindhoven aan de wereld te tonen natuurlijk! Stuur daarna een linkje van het filmpje naar www.youtube.com/user/racoonchannel

Lukt het uploaden naar YouTube niet, of wil je liever je tape of DVD direct aan ons opsturen? Natuurlijk kan dat ook; mail dan naar racoon info voor meer informatie.

Het resultaat. Begin Januari bekijken we al jullie creaties en daar kiezen we dan de leukste stukken uit. Die worden vervolgens door een professionele clipmaker verwerkt tot de nieuwe Racoon videoclip.