Electrocute


Let op! Leeftijd 18 +, legitimatie verplicht! Er worden geen uitzonderingen gemaakt. Houd je legitimatie gereed als je aan de beurt bent om wachtrijen te voorkomen!


Justin Martin (USA) + Don Diablo + Yamani & Mirwais + D.I.M. (Boys Noize) + Zef Felicien + Ray Fox + Rawends + Jack Lesl


ElectroCute - IT’S SHOCKING BUT CUTE

Valentijnsdag is een dag waarop ElectroCuties elkaar extra aandacht geven met cadeautjes en bloemen daarom presenteert ElectroCute een speciale Valentijneditie in de beste club van Eindhoven “De Effenaar’’.

Op Zaterdag 14  februari zal  de Effenaar in Eindhoven wederom het podium worden voor dit nieuwe en verfrissende event dat bekend staat om zijn porties ratelende shocks en scheurende breaks! De sound kan worden gekarakteriseerd als een vieze  combinatie van Electro, techno, en minimal. Het wordt vooral een avond om te laten zien hoe goed je kan dansen. De voornaamste gedachte achter Electrocute is om een vooruitstrevende programmering neer te zetten waarin nieuwe internationale helden de hoofdrol spelen. Deze eerste keer wordt uitgepakt met  Justin Martin (USA), heer van het befaamde Amerikaanse Dirty Bird label. Dirty Bird, het label van Claude Von Stroke die al een aantal jaren aan de top van de tech-house scene staat.

Sinds het uitbrengen van 'Who's afraid of Detroit',- welke door vele artiesten als de plaat van 2006 werd bestempeld -  is het label Dirty Bird  niet meer weg te denken uit de wereld van elektronische muziek. Ook zijn album 'Deep throat' werd laaiend enthousiast ontvangen en zette Claude definitief op de kaart. Claude heeft ons beloofd zelf een keer naar Electrocute te komen…… maar voor nu heeft hij een van zijn vieze vogels mee naar Nederland gestuurd, en niet de minste namelijk: Justin Martin. Deze medeoprichter van Dirty Bird, heeft in de laatste jaren bewezen een producer van wereldformaat te zijn. Justin Martin brengt een nieuwe mix van tech-house en house op de dansvloer. DJ Mag omschreef hem als een van de beste Amerikaanse producers die Europese muziek maakt. Dus tover die glimlach maar alvast op je gezicht, want dit wordt een fijn avondje om te laten zien of je kan stampen!