Uitverkocht

The Subs (live) uitverkocht


electro - newrave - dancerock


The Subs (LIVE) + The Longmen + DYRR


The Subs komen de Effenaar weer op zijn kop zetten. Al eerder lieten ze hier het dak eraf gaan met spetterende dj/live sets. Maar nu zijn ze dan helemaal LIVE vanavond. Ze vieren namelijk dat hun album eindelijk uit is. Met daarop knallers als  'You Make Me Spill', 'Fuck That Shit', 'Substracktion' en de punktrance single 'Kiss My Trance'. Het leverde ze de complimenten op van Boysnoize, Philippe Zdar, T. Raumschmiere, Laurent Garnier en uh... Tiësto!


the Subs

Subculture is een dance album dat je in de auto, in de huiskamer, in je slaapkamer, eigenlijk overal wel op kunt zetten. Maar LIVE is toch het beste. The Subs zijn Jeroen De Pessemier aka Papillon (singer/producer), Wiebe Loccufier aka Tonic (helft van het dj-duo Starski & Tonic) en Stefan Bracke aka l’entrepreneur (verdeelt zijn tijd tussen The Subs en zijn raverockband Foxylane).


The Longmen

Na The Subs wordt het feest er niet minder om, als de Longmen aantreden. Deze twee boomlange kerels vonden in elkaar de ideale muzikale partner voor hun denderende back-to-back mix van new rave en rockende, knetterende  electro. Denk aan de vetste shizzle van Klaxons, Justice, Shit Disco, Digitalism, Boys Noize, CSS, Simian Mobile Disco, Goose, MSTRKRFT en twee enthousiast springende mannen achter de decks.

2008 ging snel voor deze mannen met shows op Lowlands, STRP, De Beschaving en menig VICE feestje. The Longmen love Kitsune, Relish, Ed Banger, Gigolo, Boys Noize, Turbo, Datapunk e.a.! Die liefde gaat zover dat ze hun platen zelfs dubbel kopen! Ze draaien vooral vinyl en doen dat back to back. Opzwepend, elkaar enthousiast makend en uitdagend.. En dat slaat gegarandeerd over op het publiek, jij dus! Niet te missen.


DYRR

De avond wordt geopend door dj DYRR, medeorganisator van Electronix parties in Sittard. Hij verwerkt zijn voorliefde voor het genre in een set waarbij vinyl wordt opgevolgd door computers en controllers. Het stelt hem in staat van bestaande platen combi’s te maken die mogelijk nog wreder zijn.