You Me At Six


punk rock / screamo Fans van Fall out Boy en Bullet For My Valentine diggen dit op zekers! Bezoekers onder de 14 jaar krijgen alleen toegang als ze worden begeleid door een volwassene. Er kan om le


+ LEFT


Heerlijk! Zo vroeg in het jaar al een knaller in de dop in huis te hebben geeft een goed gevoel. Want laten we eerlijk zijn, You Me At Six is toch niets minder dan 'the next big thing'?!

De band uit de UK kwam na enkele demo's onlangs met hun debuutplaat 'Take of You Colours' op de proppen. Die plaat gaat in de UK momenteel als zoete broodjes over de toonbank. In de week van de release kwam de band binnen op nummer 25 van de charts!

You Me At Six maakt stevige punkrock, met zowel poppy als screamo randjes. De band doet je denken aan bands zoals Bullet For My Valentine, Fall Out Boy en Enter Shikari. Maar de boys zijn absoluut geen kopie. Zelf noemen ze Biffy Clyro en New Found Glory als belangrijke inspiratie.
Het Britse muziekblad Kerrang! loopt al maanden weg met deze band, het zal niet lang duren voordat Nederland gaat volgen!

Lokale helden LEFT zullen zorgen voor een knallende opening! LEFT is een energieke driemans rockband uit Eindhoven. Binnenkort komen zij met hun lang verwachte debuutplaat "The Quest For Fire" geproduceerd door Remi Tjon Ajong (Green Lizard). In het live-circuit hebben zij al ruimschoots bewezen garant te staan voor een gepassioneerde show vol overgave en emotie. VPRO - 3 voor 12 noemde hen in een live-recensie "een potentiële act van wereldformaat". Luister snel een aantal van die toffe tracks op hun MySpace! En check ook hun erg vette nieuwe clip!