Negative


glam rock / emo voor fans van HIM en The Rasmus


+ The [New] Shining


Negative
Negative behoort tot een van Finlands belangrijkste muzikale exportproducten van de afgelopen tijd. In navolging van het succes van bands als The Rasmus, HIM en Nightwish is Negative erg succesvol in grote delen van Europa en Latijns-Amerika.

De muziek van Negative leunt enerzijds op de glam rock uit de jaren 70 (denk David Bowie en Queen), anderzijds laat de band zich beïnvloeden door landgenoten HIM en The Rasmus. Emotional rock n roll zoals ze zelf noemen.

In 2008 verscheen het tot dusver meest succesvolle album van de band, 'Karma Killer'. Deze plaat zorgde voor de definitieve doorbraak in onder meer Duitsland en moet ervoor zorgen dat de band ook in Nederland de nodige potten gaat breken.

Check de finnen snel op hun MySpace!

The [New] Shining
The [New] Shining is een ambitieuze 3 man sterke heavy rock band, opgericht in de zomer van 2006.

De T[N]S track Temptation, afkomstig van hun album 'Supernatural Showdown', wordt frequent gedraaid op 3FM! Alle songs van The [New] Shining zijn onder 'live' omstandigheden gecreëerd. Het mag dan ook duidelijk zijn dat de muziek on stage het best tot zijn recht komt en zorgt voor een energieke & overweldigende show!