Afgelast

Freshmoves 2009 (cancelled)


Kaarten kunnen worden teruuggebracht bij de voorverkoopadressen waar ze gekocht zijn.


Let op: Wegens tegenvallende kaartverkoop is dit evenement afgelast!


Zondag 18 januari staat in het teken van streetdance en hip hop. FreshMoves 2009 is een uniek urban dance event op unieke locaties: de Effenaar in Eindhoven en het Patronaat in Haarlem. Beide poppodia geven het streetdance event het gevoel van een avondje stappen door professioneel licht, geluid en the best entertainment!

Wat kun je verwachten bij FreshMoves 2009?

De tweede editie van FreshMoves bestaat ook dit jaar uit 3 fresh workshops van 3 hot presenters! The latest fresh moves of streetdance, hip hop and urban house presented by SQ Entertainment. Ontwikkel je eigen stijl met behulp van de volgende presenters:

Rob Helfferich - Deze eigenaar en oprichter van UrbanSession heeft jaren ervaring in de streetdancewereld en heeft al veel nationale titels gewonnen. Zijn unieke stijl geeft FreshMoves 2009 een extra dimensie. Hij haalt inspiratie uit alle soorten dans: rock 'n roll, breakdance, pop lock, electric boogie!

Raoul Richardson - Choreograaf van de NK Influence Zone Dance Teams en eigenaar van dansschool Influence Zone te Utrecht. Battles zijn hem niet onbekend als winnaar van de Spin-Off New Style Hiphop en Poppin Battle 2007. FreshMoves 2009 met hiphop van Raoul wordt HOT!

Pablo Krupa - Een jonge en talentvolle danser die gespecialiseerd is in New Style Hiphop en House dance. Pablo is de grote winnaar van "Show your Skillz 4" in Polen en heeft mogen deelnemen aan grote dansevenementen als "Who's the Boss" in België en "Street Dance Kemp" in Tsjechië!

FreshMoves 2009 Battle

Naast de workshops organiseert SQ Entertainment tevens de FreshMoves 2009 Battle in Eindhoven: een streetdance/hip hop wedstrijd, maar dan anders!

Deze Battle gaat voor meer creativiteit, humor en uitstraling en is toegankelijk voor iedereen! Het is niet verplicht om aangesloten te zijn bij een dans-, sportschool of vereniging, dus ook streetteams zijn welkom.

Voor rulez en meer info, ga naar www.freshmoves.nl.

C ya at FreshMoves 2009!!