Rich


Urban / hiphop. De minimumleeftijd voor Rich is 18 jaar, legitimatie verplicht.


The Partysquad + Fanny West (The Opposites) + Irwan + Flava + Gwise


Na de twee vorige succesvolle edities van RICH in Eindhoven, wordt op Sinterklaas avond de jaar afsluiter georganiseerd. De vorige edities waren met optredens van o.a. Chuckie, The Partysquad, Irwan en The Opposites een groot succes. Ook voor deze editie is er weer een line-up uit de kast getrokken die zal zorgen voor de beste Urban, R&B, Hip-Hop en Eclectische muziek.

De Bazen van de clubscene zullen natuurlijk weer aanwezig zijn, The Partysquad. Deze heren hebben werkelijk alles wat er binnen te halen viel, zich eigen gemaakt. TMF Awards, MOBO Awards, 3 keer een soundtrack van bioscoopkrakers en meerdere topnoteringen in de vaderlandse Top 40. The Partysquad is superhot en niet kapot te krijgen. Diverse top dj´s ondersteunen Ruben tijdens hun sets door het land en in Europa. Zoals iedereen weet heeft het succesvolle duo een zware tegenslag te verwerken gekregen met het auto ongeluk van Jerry. Maar deze bikkel is aan het herstellen en zal waarschijnlijk in 2009 weer het vertrouwde gezicht achter de draaitafels zijn. Dat The Partysquad trouwe fans heeft blijkt wel uit de afgelopen periode. Elke gig van hen zat overvol en Ruben heeft elke keer een gigant uit de scene naast zich om de beste hits op te zetten. Dat het elke keer een gigant uit de scene is, geeft ook het respect weer die The Partysquad krijgt van hun collega´s. Irwan is al jaren een van de grootste artiesten van ons land. Op dit moment misschien wel de grootste samen met The Partysquad in de Urban/Eclectische scene. Dat is niet helemaal vreemd! The Partysquad bestond vroeger niet uit 2 maar uit 3 leden; Jerry, Ruben en Irwan! Tegenwoordig reist hij heel de wereld door met zijn platentas. In Azie is hij echt een superster op dit moment. Bij festivals in Indonesië en Maleisië voor 40.000 personen is Irwan de headliner. Ook draagt hij samen met Flava het zeer succesvolle Treetz door het land. Ze hebben de residentie naadloos overgenomen van Chuckie & Real el Canario en trekken nog steeds uitverkochte zalen. Dat ook Flava is uitgenodigd voor deze editie van RICH is dus ook niet vreemd! Fanny West zal ook een set komen draaien op RICH. De meesten zullen hem kennen als de vaste dj en onderdeel van The Opposites. Maar ondanks zijn overvolle agenda met The Opposites, doet hij ook nog solo dj gigs. Zo ook dus op Sinterklaasavond in de Effenaar. Locale held en supertalent Gwise sluit het rijtje voor deze avond. Met optredens op Treetz, RICH en de eclectische ruimte van SAPPIG! Is het overduidelijk dat je niet naar het zuiden kan komen, zonder een van de helden te programmeren.

Zet je dus scherp, trek je mooiste kleding aan en zorg dat je in jou beste stemming bent. Wordt onderdeel van het vetste Urban/Eclectische feest die je op dit moment van bezoeken. Dat het Sinterklaasavond is zal de organisatie niet vergeten. Misschien ligt er wel een pakje voor je klaar, je moet dan wel heel lief zijn geweest de hele avond!

BELANGRIJK, er zijn flyers in de omloop met de voorverkoopprijs van E15 en de deurprijs van E17,50. Die worden vervangen door flyers met de correcte prijzen. Die zijn voorverkoop E12,50 en deurprijs E15. Onze excuses voor de eventuele verwarring.