Rauw feat. MixHell + Thunderheist


MixHell = Iggor Cavalera (Sepultura) + Laima Leyton + Thunderheist + Joost van Bellen


Rauw is terug in de Effenaar! En hoe; er staat een vernieuwende line up om je vieze vingers bij af te smullen.


Uit het verre Sao Paolo in Brazilië komen Mix Hell DJ’s, een dj koppel dat anders is als alle anderen en als de wiedeweerga de wereld aan het veroveren is. Van Londen tot Los Angeles, van Tokyo tot, ja tot Eindhoven, overal waar ze komen gaat geheid het dak ervan af. Ze werkten al samen met Soulwax, LCD Soundsystem, Sabotage en zelfs Ice T en worden door menig toonaangevend blad getipt als DE grote nieuwe namen voor 2009. Rauw is er dan ook als de kippen bij natuurlijk!


MixHell

Grootste geheim was altijd dat een van de twee Mix Hellers niemand minder dan Iggor Cavalera is, de drummer van de band beroemde metal band Sepultura, die wereldwijd meer dan 10 miljoen albums verkocht en vele malen is uitgeroepen tot aller beste drummer van de wereld. Iggor werkt nu met drumcomputers en soms ook met een live drumstel en hij noemt het ROCKTRONICA! Hun stijl is zo eclectisch al maar zijn kan, veel 2ManyDJ’s achtige muziek, maar ook de opzwepende ritmes van de sloppenwijken van Brazilië en de rauwste gitaren herrie hoor je in hun sets. Rauw en de Effenaar zijn apetrots dat ze naar Eindhoven gaan komen.


Thunderheist

Live staat Thunderheist uit Toronto op het podium, ook weer een duo, dat live overal de zalen plat speelt. Smerige electro punk-pop met razende funky bassen en teksten die je moeder maar beter niet kan horen! Hun dansvloer hitjes ‘Jerk It’ en ‘Bubbelgum’ worden door alle onrespectabele dj’s op deze aardkloot kapot gedraaid, Thunderheist is hotter dan hot.

Natuurlijk is gastheer en resident dj Joost van Bellen ook van de partij met een flinke nieuwe voorraad van de beste en ruigste elektronische danshits, vers van de pers!

Niet te missen deze aflevering van Rauw dus!