Vice Live Tour (o.a. Motor + The Bloody Honkies)


rock / electro / indie let op: kom op tijd, want vol = vol!


Motor + The Bloody Honkies + 1982 + The Longmen + Eric Valentine


Vice Media Benelux organiseert in november 2008 de eerste editie van de inmiddels internationaal bekende Vice Live Tour. Deze live muziektour zal in twee weken tijd maar liefst zes steden in Nederland en België aandoen met een internationale line-up bestaande uit o.a. het Amerikaans/Franse electrorock duo MOTOR, de Belgische punksensatie 1982 en de Hollandse stonerrockers The Bloody Honkies. Toegang is altijd gratis via inschrijving op www.vicelivetour.com! Kom op tijd, want vol = vol !

Motor
Bryan Black and "Mr No", twee vage gasten, die rauwe industriële power-electro produceren. Het is een mix van Alter Ego en Ritchie Hawtin. Ze hebben plaatjes gemixed voor onder andere Marilyn Manson en Depeche Mode. De muziek bevat ingrediënten van een melodische MOTORzaag die over de straatstenen heen glijdt en een zweep die tegen een latexpak aan klapt. Deze muziek geeft je energie waarmee je de marathon drie keer achter elkaar kan lopen.


Motor

The Bloody Honkies
Vier boerenkinkels uit het oasten van Nederland. Ze spelen vuige Rock-‘n-Roll zoals die in de jaren zeventig klinken kon. Ze zorgen voor snoeiharde gitaarriffs en een jankzang die je lichaam doet sidderen. Ze worden vergeleken met de Amerikaanse garagerock van MC5, The White Stripes en The Stooges maar dan met een vleugje mint en appel, zodat het fris en fruitig blijft.

1982
Deze Belgische band is een jaar geleden gestart met één persoon en nu zijn ze met z’n vieren. Zij zien meisjes als motivatie en inspiratie voor hun muziek. Ze zorgen dat de meisjes kunnen dansen op hun snelle, harde en vooral ook dansbare muziek. Ze missen een basgitaar, maar dat vinden ze niet erg want daar doen ze gewoon niet aan. Een bas is nutteloos.

The Longmen
Eindhovens trots als het gaat om rockende dansmuziek. Twee dj's met het enthousiasme van een rockband met ADHD brengen je vanavond de beste en heftigste rock n rave knallers van het moment!