ICON


Dieselboy (Human Imprint Recordings, USA) + Loxy (Renegade Hardware, UK) + Kasra (Critical, UK) + SP:MC (Shogun Audio, UK) + Nymfo + Proxima + DMC


Een feestelijke ICON in deze feestmaand, met vele sterren:


Dieselboy

Dieselboy is de populairste en meest bekende Amerikaanse drum & bass dj, en uitgegroeid tot, juist, een iccon. Hij combineert zijn passie voor muziek met een rigoreus tourschema en flinke hoeveelheden producties.


Kasra

Kasra is een integraal onderdeel van de UK underground scene. Zijn label Critical vertegenwoordigt zijn muzikale expressie. Hij heeft een pioniersrol vervuld en draagt dez euit met constante kwaliteit, waardoor hij inmiddels geschiedenis schrijft in de drum en bass wereld.


Loxy

Loxy's carriere begint in 19990 met de Psychotic en Time events. Residenties op labels als Metalheadz, Renegade Hardware en Therapy spreken voor zich. Coproducties met namen als Bad Company, Ink, Verse en vele anderen zorgen voor klinkende releases op zijn labels Karma, X-Tinction Agenda, Cylon en X-Factor.

Natuurlijk ontbreken residents Nymfo en Proxima en DMC niet. Nymfo sloot onlangs een succesvolle wereldtournee af dus we zijn blij dat hij weer terug is, om deze laatste Icon van 2008 tot een waar feest te maken.