Afgelast

Hallo Venray (afgelast)


Het concert van Hallo Venray is helaas afgelast. Reeds gekochte kaarten kunnen worden teruggebracht naar de bekende vvk-adressen. Er komt geen vervangende show.


+ support


Ouwe lullen moeten weg!!
Ouwe lullen staan alleen maar in de weg.
Dit is uit een lied van “Van Kooten & de Bie”, een Haags komisch duo. Helaas is dit duo niet meer actief. Hallo Venray daarentegen wel!

Na ruim twintig jaar op alle podia in Nederland gestaan te hebben zijn zij nog steeds het wiel aan het uitvinden. Zo slaat Hallo Venray zich met verfrissende popmuziek door het steeds meer bedompte doch veilige naar schone onderbroeken riekende neerlandse popcircuit heen. Hallo Venray is een trio; niks nieuws aan. Het gaat vooral om hoe een trio samenwerkt. En dat maakt Hallo Venray nu juist een bijzondere band. Energiek met sonische muren tot ingetogen en fragriel met als spil het liedje. Emotie is het goud waarvoor de heren gaan. Voor minder is het niet de moeite waard.

'Leather on my Soul' de nieuwe dubbelaar komt uit in september 2008 en is Hallo Venray’s elfde album. De heren staan te popelen om in de Effenaar aan te treden...!