ALRT feat. Samim


Kijk voor extra info, livesets en foto's ook op www.alrt.nl!


Samim DJ-Set + Polder LIVE + Matthias Tanzmann


Terwijl de dagen korter worden in deze tijd, worden de nachten gelukkig alleen maar langer. Daarom verwarmt ALRT je vanavond extra met een uiterst muzikale, mooie line-up met een dosis nationale trots op muziekgebied.


Samim

Samim kennen we natuurlijk vooral door DE zomerhit ‘Heater’. Die schopte het zelfs tot het EK anthem van 2008! Voordat Samim met deze plaat doorbrak was hij al geruime tijd een succesvolle producer met een flink aantal releases en remixen op gerenommeerde labels als Get Physical. De sound van Samim kan omschreven worden als funky en pompend en vanavond zal hij precies laten zien wat dat inhoudt met een exclusieve dj-set.


Matthias Tanzmann

Matthias Tanzmann is inmiddels uitgegroeid tot een van Duitslands meest geboekte dj’s en dat is niet voor niks! Met zijn uiterst strakke draaistijl en zeer uitgekiende platenkeuze weet hij iedere dj-gig tot een unieke beleving te maken. Hij vertoont zijn kunsten over de hele wereld en geniet verschillende residenties in Europa. Daarnaast levert hij als producer successen af op labels als Dessous en Freude am Tanzen en zijn eigen label Moon Harbour.


Polder

Nederlands nieuwste exportproduct heet Polder, bestaande uit Lauhaus, dansvloerspecialist, en David Labeij, die de diepte in zijn dj-sets graag opzoekt. Juist dat verschil bleek hun grote kracht te zijn toen ze hun krachten bundelden in de studio. De releases op Intacto Records, Area Remote en 100% Pure belandden in vele hitlijsten en platenkoffers. Met hun debuutalbum ‘Poldermodel’ scoren ze nu ook internationaal erg hoog. Vanavond zullen ze hun vette live-set voorserveren aan een kolkende massa ALRT’ers dus dat belooft een hoop goeds!


Tommie Frencken

Lokaal talent komt deze editie in de vorm van Tommie Frencken. In korte tijd heeft deze jongeman een respectabele dj carrière op weten te bouwen en geniet hierdoor verschillende residenties in de lichtstad, maar ook daarbuiten is hij terrein aan het winnen. Aan hem vanavond de eer om het bal te openen met zijn altijd dansbare mix van deep/techhouse en minimal/techno.