Giovanca


Neo-soul


+ Typhoon + Randy & Wesley + dj Svn


Giovanca’s ster rijst snel! De Amsterdamse heeft een gouden stem waarmee ze heerlijke neo-soul songs brengt. Deze dame swingt gewoonweg! Afgelopen jaar speelde ze zich onder meer in de kijker via tv-optredens bij De Wereld Draait Door en Pauw & Witteman. Maar het belangrijkste wapenfeit is haar debuutplaat ‘Subway Silence’ die eerder dit jaar het levenslicht zag via Dox. Op dat label opereren ook New Cool Collective, Zuco 103 en Wouter Hamel. En in dat rijtje mag je Giovanca best bijschrijven. Verder hoor je ook invloeden van zangeressen als Erykah Badu. Een tip voor iedereen die graag eens een groot nieuw talent aan het werk hoort. Van deze dame gaan we nog veel horen!

Zojuist is bekend geworden dat niemand minder dan Typhoon aanstaande zondag 9 november met zangeres Giovanca het podium in de Effenaar zal betreden. Twee jonge getalenteerde, geëngageerde en integere mensen samen in een show!

Giovanca is erg enthousiast dat Typhoon hoogstwaarschijnlijk twee nummers met haar zal zingen en ook nog eigen werk ten gehore zal brengen.