Indie Disco: Club Rascal + The Black Box Revelation


Indie Disco is dé stapavond voor iedere liefhebber van alternatieve en dansbare gitaarrock!


De eerste Indie Disco van het nieuwe seizoen pakken we uit met 's lands fijnste indie dj's én een van de meest frisse rockbands uit België!

The Black Box Revelation
Het Belgische duo The Black Box Revelation is een van de jongste smaakmakers die ons buurland rijk is. De jonge gastjes (drummer Dries van Dijck is slechts 17 jaar!) weten met hun bluesy garagerock al flink te imponeren in eigen land. Vorig jaar mochten ze al aantreden op Dour en Pukkelpop. Dit jaar stonden ze op Rock Werchter en mogen ze Pukkelpop nog een keer overdoen. Het heeft vast te maken met het goed ontvangen debuut ‘Set your Head on Fire’, dat vol staat met catchy rocksongs, waarbij de band maar al te graag refereert aan oude en nieuwere helden zoals de Stones, Led Zeppelin, The Datsuns en Black Rebel Motorcycle Club. Nederland lijkt inmiddels ook wakker te worden. Zo trad de band onlangs aan voor een volle tent op Metropolis festival en is de band al snoepje van de week bij Alternative.blog.nl. Tijd voor een intieme clubshow tijdens deze Indie Disco!

Club Rascal
Mental! Club Rascal zullen wederom laten horen waarom zij in Amsterdam de ongekroonde koning en koningin van de indie parties zijn! Met de nieuwste alternatieve hits op zak en voldoende klassiekers om ook de minder ingewijden op de dansvloer te houden brengt Club Rascal een ultieme dansavond voor rockers.
Op de playlist vind je de hits van Franz Ferdinand, The Kooks, Kaiser Chiefs, Editors, Kings of Leon, The Cure en Depeche Mode, maar kun je ook losgaan op onbekendere muziek van MGMT, The Ting Tings, The Horrors of Late of the Pier om maar een aantal voorbeelden te noemen! Again, MENTAL!!!