White Cowbell Oklahoma


redneck southern rock


+ SQY Rocking Team + Bail!


Je zou zeggen dat ze zo uit een boerenschuur in Texas zijn getrokken, maar dit tiental komt toch echt uit Canada. Maar de muziek van dit gezelschap zou zeker niet misstaan in de gemiddelde Texaanse whiskeybar. Met een keiharde mengelmoes van southern rock, powergospel en een flinke dosis vunzigheid heeft White Cowbell Oklahoma (WCO) al lang en breed aangetoond dat het begrip white trash echt niets met vooroordelen te maken heeft. WCO is white trash, maar wel met een goeie scheut humor.

Het meest recente werk van WCO heet 'Casa Diablo' en dit album moet de band wereldverovering brengen, aldus de biografie. Of ze dat zal lukken is de vraag, maar Eindhoven Rockcity om de vinger winden moet met kernbegrippen sex, bier en rock n roll zeker lukken!

Check de website van WCO voor de nodige video's en andere ongein.


SQY Rocking Team

De supports vanavond zullen bij WCO fans zeker in de smaak vallen. SQY Rocking Team is in onze regionen een vaste waarde op redneck n roll gebied. De band speelde al honderden shows met namen als Uriah Heep, Deep Purple en Status Quo en tourde in onder meer de VS en UK. Vanavond zullen ze ervoor zorgen dat WCO minimaal voor 200% moet gaan, want over SQY heenwalsen is weinigen gegeven!

Opener vanavond is het Veghelse Bail! Pak een blender en voeg een flinke scheut southernrock (à la Pride & Glory, Lynyrd Skynyrd, .38
Special), stoner (à la Black Sabbath, Alice in Chains, Down) en (hard)rock (à la Led Zeppelin, The
Who) toe. Zet de mixer vol open en er ontstaat een supervettige cocktail, up-tempo of zwaargroovend.
Marco en Edwin Vreeburg hebben samen met Pierre Denissen een pact gesloten. BA!L is de ontbrekende link binnen de huidige zware rockcirquit. Muzikaliteit gegarandeerd van muzikanten die op grote podia door heel Europa hebben opgetreden. BA!L: een must voor echte rockers!!!