Sappig


House/electro. De minimumleeftijd voor Sappig is 18 jaar, legitimatie verplicht.


Benny Rodrigues + Ricky Rivaro + Sunnery James + Ryan Marciano + The Partysquad + Mirwais en Yamani


SAPPIG! dendert door van de Hoofdstad, naar de stad van de Dom, en van de stad aan de Maas door naar de Lichtstad. Het is dus weer tijd voor de 040 editie van dit landelijk uitverkocht concept. En met wat voor line-up!?! Zorg dat je geen vieze vingers hebt, want je gaat ze zeker aflikken…Het is ook de avond van de omschakeling naar de wintertijd. De klok gaat om 03.00 uur een uur terug naar 02.00 uur. Dus ook op SAPPIG! in de Effenaar, een uur langer feesten!

In de Sappige locomotief naar 040 hebben ze voor deze editie een aantal zeer grote namen als passagier. Benny Rodrigues, Sunnery James & Ryan Marciano, Ricky Rivaro, Jaziah, The Partysquad en Hitmeister D hebben allemaal een retourtje Eindhoven geboekt. Op het perron worden ze ontvangen door Eindhoven’s finest Mirwais en Yamani, om samen richting de Effenaar te gaan. Daar zullen ze voor jou hun beste set draaien en de beste tunes door de speakers van de Effenaar laten komen. Ze komen aan om 22.00 uur en pakken om 04.00 uur weer de nachttrein terug als de Effenaar s’ ochtends vroeg de deuren sluit. Zoals boven vermeld een uur langer dan normaal in verband met de omschakeling naar de wintertijd.

Moeten we in superlatieven gaan schrijven over de bovenstaande namen? We denken het niet, als we dan toch een zin op papier willen zetten. Het is een unieke verzameling van talent op 1 avond. Mocht je de afgelopen jaren onder een steen hebben gezeten en de line-up zegt je niets, dan is dit je kans op helemaal up to date te raken.

Stap je ook op de trein of kom je met de auto, bus, fiets of benen wagen? Zorg er in ieder geval voor dat je op tijd je kaartje hebt. Dan mis je deze rit niet!