Rauw met o.a. Brodinski!


Brodinski + Rex the Dog + Joost van Bellen


Rauw is na de zomerstop terug in de Effenaar met 3 klinkende namen om Eindhoven eens flink op stelten te zetten.
 

 

Joost van Bellen

Allereerst host en resident dj Joost van Bellen, die exclusief voor Eindhoven en omstreken op Rauw in de Effenaar draait. Van Bellen staat de nacht ervoor nog te schitteren in de hoofdstad van onze oosterburen Berlijn, waar de allereerste Rauw aldaar gegeven wordt. Die feeststemming gaat volgens hem in de 5e versnelling voor de Eindhovense editie, alle remmen los gegarandeerd.
 

 

Brodinski

Ook de Franse superster in wording Brodinski komt mee. Brodinski is het lievelingetje van dj’s als Erol Alkan, Boysnoize, Soulwax en zovele anderen, hij draait als geen ander een elektronisch gat in het dak; altijd vlekkeloos gemixt, opzwepend, origineel, hipperdanhip en vol van ongeëvenaarde energie. En, ook altijd belangrijk bij Rauw, het is een hartstikke leuke jongen waar al menig nu-rave meisje voor is bezweken. Hoezo saaie dj’s, daar doet Rauw niet aan.

 

Rex the Dog

Live is er een optreden in het kader van de album release tour van Rex The Dog! En dat is en hele eer, want hondje Rex en zijn baasje Jake treden exclusief voor Nederland in de Effenaar op. Verwacht geweldige elektronische muziek geinspireerd op jaren 80 electropop met alle-handen-in-de-lucht-alarm rave van het beste soort. Rex werd bekend door zijn hits Prototype en Frequency en zijn briljante remixes voor The Knife, Depeche Mode, Mylo, Royksopp, Soulwax en The Prodigy. Live klinkt het allemaal super lekker gelikt en met de te gekke visuals van Rex en zijn baasje mag je dit niet missen. Bekijk maar eens de site van Rex, het ziet er allemaal super uit! Dat belooft wat te gaan worden.